ONZE DIENSTEN

PLEISTERWERK

Pleisterwerk is een specialiteit van de bouw- en renovatie-industrie, die bestaat uit muren en plafonds te bedekken met een laag pleister of een dunne laag om een vlak en glad oppervlak te verkrijgen. Hiermee kunt u nieuwe oppervlakken creëren en onvolkomenheden op uw muren en plafonds in uw huis herstellen.


JNP RENOV zorgt voor al uw wand- en plafondbekledingen. Wij zorgen ervoor dat u in elke fase van ons werk een kwaliteitsresultaat krijgt. Als professionele bekleders, creëren wij perfecte bekledingen.


In het kader van renovaties of nieuwbouw zorgt ons team voor het bepleisteren van alle soorten oppervlakken. Droog of nat pleisterwerk, wanden en plafonds, wij passen ons aan de situatie en uw wensen aan. Voor een perfect eindresultaat, repareren en prepareren wij zorgvuldig elk oppervlak. Om het best mogelijke werk te kunnen leveren, werkt JNP Renov uitsluitend met kwaliteitsmerken, met een team dat regelmatig wordt bijgeschoold over de nieuwste producten op de markt. De materialen die wij gebruiken zijn bestand tegen de gevolgen van de tijd en wij willen u de beste prijzen bieden volgens uw budget.

GYPROC

Gyproc is een gipsplaatsysteem dat verschillende oplossingen biedt, afhankelijk van uw behoeften.


Met Gyproc is het mogelijk een harmonieuze omgeving te creëren die plafonds en muren verenigt tot een glad en uniform geheel. Wat uw woning ook is (nieuwbouw, verdieping, betonplaat, houtskeletbouw, enz.), u vindt altijd een geschikt Gyproc-systeem (scheidingswanden, plafonds, daken, vloeren, inrichtingssystemen, enz.) Met scheidingswanden kunt u in wezen nieuwe kamers in uw woning creëren zonder zware en dure werken uit te voeren.


Verlaagde plafonds hebben vele functies. Ze verbergen leidingen of elektriciteitskabels, zorgen voor extra isolatie en voegen effecten toe aan uw interieur. Verlaagde plafonds voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften, of het nu gaat om de verbetering van de thermische of akoestische isolatie van een ruimte, de esthetiek ervan of de installatie van een ventilatiesysteem of geïntegreerde verlichting.


JNP Renov biedt zijn diensten aan voor de installatie van verlaagde en gespannen plafonds, akoestisch, gipsplaat of decoratief. Ons team staat ook tot uw beschikking voor de plaatsing van vaste Gyproc-wanden. Als u uw binnenruimten wilt reorganiseren of een bestaande muur wilt transformeren, zijn scheidingswanden een ideale oplossing voor een gladde en esthetische afwerking.


Aarzel niet een beroep te doen op JNP Renov voor deze dienst. Wij verzekeren u een zorgvuldige uitvoering en een bijzondere aandacht voor de afwerking voor een duurzaam en kwalitatief resultaat.

CEMENTEREN

Cementeren is een techniek die voornamelijk wordt gebruikt om een oppervlak te egaliseren en te beschermen door het te bedekken met een mortellaag. Het wordt gewoonlijk cement genoemd en bestaat uit cement, kalk, geselecteerde zanden en specifieke additieven zoals waterafstotende middelen. Vanuit esthetisch oogpunt is het hoofddoel van deze techniek de bakstenen en voegen onzichtbaar te maken om een glad aspect te verkrijgen en zo het oppervlak te verfraaien. Technisch gezien biedt deze coating een hoge weerstand, vlakheid (afhankelijk van de toepassing) en bescherming tegen weersinvloeden.


In interieurs is een cementcoating ideaal voor het bekleden van het metselwerk van natte ruimten zoals keukens, badkamers, wasruimtes en garages. Het natuurlijke uitzicht van het cement kan worden gehandhaafd of het kan worden bedekt met een pleisterlaag of een verflaag. Het kan ook worden gebruikt als steun voor het aanbrengen van tegels. Aan de buitenkant geeft de toepassing van cementering een nieuw aspect aan de gevel, terwijl bescherming tegen slechte weersomstandigheden en weerstand tegen schokken worden gewaarborgd. Er zijn vele afwerkingen beschikbaar voor u.


Bij renovatie heeft cementeren veel voordelen doordat het zich zeer goed aanpast aan oude muren. Door de uitstekende hechting zijn pleisters op cementbasis een eenvoudige manier om vele oppervlakken te renoveren. Het pleisterwerk wordt aangebracht om de vlakheid van de muren recht te trekken of te compenseren, om bepaalde muren te bedekken waar de bakstenen zichtbaar zijn, en om bepaalde beschadigingen te egaliseren en te verbergen. Er moet echter op worden toegezien dat de steunen correct zijn voorbereid en permanent gezond en droog zijn.


Het is raadzaam om uw gevel te laten cementeren door een ervaren bedrijf. JNP Renov is er om u deze service te bieden. Wij beschikken over vakmensen met ervaring in dit soort diensten en producten die zijn aangepast aan uw gevel, zodat deze perfect bestand is.

ISOLATIE

Bij bouw of renovatie van gebouwen is isolatie een essentieel element. Thermische isolatie regelt de temperatuur en beschermt tegen zowel warmte als koude. Akoestische isolatie beschermt tegen lawaai van buiten of binnen het gebouw.


Wilt u de isolatie, zowel thermisch als akoestisch, van een ruimte of uw gebouw verbeteren? JNP Renov biedt een breed scala aan isolatie-oplossingen. Wij stellen alles in het werk om aan uw behoeften te voldoen dankzij materialen die geselecteerd zijn op hun kwaliteit en prestaties, en een professioneel en goed uitgerust team service.

MORTEX

Mortex is een decoratieve pleister op basis van cementkalk die duurzaam, waterdicht en hittebestendig is en daarom op bijna elk oppervlak kan worden gebruikt. Het voordeel van dit materiaal is dat het kan worden gebruikt in een buitengewoon breed scala van toepassingen, zowel binnen als buiten. Dit omvat trappen, vloeren, muren en meubilair, maar ook zwembaden en vijvers.


Door het gebruik van verschillende structuren, kleuren en effecten, biedt Mortex u een eindeloze variatie aan mogelijkheden om een authentieke uitstraling te creëren voor uw specifieke ruimte. Een Mortex vloer is verkrijgbaar in allerlei moderne en klassieke kleuren.


JNP Renov, die aan u en uw ruimte denkt, biedt deze dienst aan en zorgt voor de beste afwerking van de bouw of renovatie van uw huis, appartement, gebouw, enz. Wij garanderen de uitvoering van een uitstekende service met Mortex, om uw ruimte nog beter, verfijnd, modern en met de verdiende kwaliteit achter te laten.

 


Bezoek onze fotogalerij en kom meer te weten over het werk dat wij reeds hebben verricht!Aarzel niet om een beroep te doen op JNP Renovatie voor de realisatie van uw project.