OVER ONS

Wie zijn wij?

Met 10 jaar ervaring op de markt, biedt JNP Renov de beste service op het gebied van bouw en renovatie. Wij zijn in heel België actief en ons hoofddoel is een uitstekende service te bieden, die beantwoordt aan de verwachtingen en behoeften van onze klanten, en zo bij te dragen tot de groei en de ontwikkeling van deze sector.

DIENSTEN

Wij werken zeer professioneel met ernst om de tevredenheid van onze klanten te verkrijgen. Wij geven voorrang aan de kwaliteit van de dienstverlening, en daarom nemen wij ons werk ernstig, met een georganiseerd team en gekwalificeerde vakmensen.


De belangrijkste door JNP Renov geleverde diensten zijn de volgende: Pleisterwerk; Cementwerk (binnen en buiten); Gyproc: Scheidingswanden en valse plafonds; Isolatie-installatie; Mortex.

GOEDEREN

De vraag naar bouw- en renovatie diensten neemt toe en vereist het gebruik van gesofisticeerde en kwalitatief hoogstaande materialen. Wanneer u een beroep doet op de diensten van JNP Renov, kunt u ook rekenen op deze eersteklas materialen die voldoen aan de eisen van wettelijke aanbevelingen en kwaliteitseisen.

LEVERING

Ernst, respect en toewijding zijn enkele van onze waarden. Wij handhaven kwaliteit, maar ook stiptheid. Het halen van deadlines is belangrijk voor JNP Renov, en we doen ons best om ze te halen, door afgewerkte projecten af te leveren binnen de vastgestelde deadlines.

ASSISTANCE

JNP Renov wil u zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij zijn bereid te luisteren naar wat u nodig hebt en u het beste voorstel op de markt voor te leggen, waarbij betrokkenheid, respect en kwaliteit hoog in het vaandel staan, met als doel u tevreden te stellen door gebruik te maken van onze diensten.

Wij hopen dat u JNP Renovatie zult kiezen voor uw bouw- en renovatieproject!


Welkom bij JNP Renovatie!